👻🌲 Wandelend door het mysterieuze Schuttersbos en bevangen door een spookachtige sfeer… Durf jij het aan?

LAVA nodigt je uit voor een nachtelijk avontuur dat je kippenvel zal bezorgen: DE SPOOKTOCHT! 👻🌲

📅 Datum: 12 oktober

🕘 Verzameltijd: 18.45 uur voor de eerste groep en de laatste start om 21.00 uur. De juiste informatie over de vertrektijd van alle groepen ontvang je een week van te voren!!!!   

Vooraf krijg je koffie of fris om je moed te verzamelen.

🚶‍♂️ Start en finish: Wijkcentrum het Akkertje, Heezerweg 452

👫 Teams: 4 tot 8 dappere zielen per groep. Je schrijft in per team!!!!!! (dus minimaal 4 mensen)

Soepen Vectoren, Illustraties en Clipart - 123RFPer deelnemer betaal je €3,- , koffie/fris, soep + broodje onderweg, drankje + bittergarnituur,

⏳ De tocht duurt ongeveer 2,5 uur en voert je door de schitterende paden van het Schuttersbos. Onderweg is er een welverdiende tussenstop waar je kunt genieten van een beker dampende soep met een heerlijk broodje om je krachten aan te vullen.

🌙 Rond 23.30 uur verwachten we alle groepen weer terug bij het wijkcentrum. Maar het avontuur is dan nog niet voorbij! Iedereen wordt getrakteerd op twee verfrissende consumpties en een smakelijke bittergarnituur om bij te komen van de schrikwekkende belevenissen.

🏆 En dat is nog niet alles! Na de tocht zal de uitslag bekend worden gemaakt. Welk team heeft de meeste moed getoond en welk team zal de komende dagen met knikkende knieën rondlopen? Ontdek het tijdens de prijsuitreiking!

💼 Natuurlijk nodigen we je graag uit om je eigen collega’s te trotseren in deze griezelige tocht. Maar wees niet bang om een vriend of familielid mee te nemen als introducee (vanaf 18 jaar of ouder), want angst is stiekem nog leuker als je het samen beleeft!

🎃 Bereid je voor op een avond vol spanning, gezelligheid en onvergetelijke momenten. Schrijf je team snel in en wees verzekerd van een angstaanjagend leuke tijd! Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

💀 Durf jij de uitdaging aan te gaan? Meld je aan voor de Spooktocht en maak je klaar voor een unieke belevenis die je nog lang zal heugen! 👻🌲

Inschrijving is gesloten.