Adriaan de Boer

Hoi, ik ben Adriaan de Boer. De rol van een personeelsvereniging is dat je medewerkers met elkaar in verbinding brengt door sociale activiteiten.

Collegialiteit kun je bevorderen door niet alleen op inhoud van het werk een relatie met elkaar te hebben maar ook op sociaalgebied activiteiten te ondernemen. Ik vind dit erg belangrijk. Het gaat steeds vaker om werkgeluk en in balans zijn qua werk en privé. Met je collega’s sociale-activiteiten ondernemen levert hier zeker een bijdrage aan.

Gezamenlijk komen tot een goede personeelsvereniging waarbij de leden betrokken zijn in het zelf organiseren van activiteiten. Een vereniging die wordt gemaakt door de leden, voor de leden en waar het bestuur zoveel mogelijk faciliteert en de uitdaging heeft om iedere medewerker van de gemeente Eindhoven deel te laten nemen aan de sociale activiteiten.


Natalie Bouwmeester

Ik ben Natalie Bouwmeester en ik ben momenteel penningmeester van de Personeelsvereniging LAVA. In mijn (parttime) werk ben ik programmabeheerser in het Ruimtelijk Domein. Ik ben getrouwd, twee kinderen en woonachtig in Best. Mijn hobby’s zijn sporten, fotografie, jeugdcoördinator bij de Best(s)e voetbalclub en activiteiten ondernemen met het gezin.

Het penningmeesterschap is een bijzondere functie. Niet alleen omdat je met cijfers moet omgaan, maar ook omdat ik vaak de enige ben die het geld niét uitgeeft. Ik bewaak voor de leden dat er genoeg inkomsten zijn, maar ook dat de uitgaven niet te hoog zijn. LAVA zorgt voor een breed scala aan sportieve, recreatieve en culturele activiteiten en waar leden alleen of samen met partner, introducé en/of kinderen aan deel kunnen nemen, maar ook zelf activiteiten kunnen en mogen organiseren. Lava zet zich in om de sociale contacten onderling te bevorderen. Dit kan ik alleen maar toejuichen.


Chris van Waardenburg

Mijn naam is Chris van Waardenburg (geboren in 1959), en ik vind het leuk om dingen te organiseren. Dat doe ik sowieso al vaak in mijn eigen vrienden- en kennissenkring, gezellige en sportieve uitjes.

En natuurlijk ook voor zoveel mogelijk medewerkers van de gemeente Eindhoven. Want ik vind het belangrijk dat er buiten de dagelijkse werkzaamheden om, ook leuke en gezellige dingen met elkaar kunnen worden beleefd. Zoals dat ‘vruuger’ wat meer het geval was. Goed voor de sfeer, dat weet ik zeker, want je leert elkaar zodoende ook eens op een andere manier kennen.

Ik werk al sinds 1981 bij de Gemeente Eindhoven, waarvan sinds 1999 bij mijn huidige sector P&O. Mijn eigen hobby’s zijn oa. voetbal en tennis, waarbij de ‘na-zit’ bij mij een niet onbelangrijk onderdeel is…  Vandaar ik dat me bij LAVA graag bemoei met het organiseren van de borrels. Maar buiten dat is er natuurlijk véél meer wat ik leuk vind.  En zo lang een hoop collega’s enthousiast blijven om gezamenlijk dingen te ondernemen blijf ik me er graag en vol overgave mee bemoeien !


Margriet Zengerink

Mijn naam is Margriet Zengerink en ik ben bestuurslid van de LAVA en uiteraard werkzaam binnen de gemeente, bij VTH. Ik werk 3 dagen per week omdat ik mijn werk graag combineer met mijn drukke gezin, bestaande uit mijn man en 3 kinderen van 14,10 en 4 jaar oud en daarbij nog een kantoor aan huis.

In het verleden maakte ik deel uit van het bestuur van het CDO (de personeelsvereniging van vroeger uit van de Technische diensten. Na opheffing hiervan had ik in eerste instantie iets van nu geef ik iemand anders de kans om iets voor een personeelsvereniging te doen. Er was echter nog steeds plaats voor een bestuurslid en ik had het altijd graag gedaan, dus mij aangemeld. Het is ook heel leuk om met een nieuwe club mensen dit te doen, iedereen is erg enthousiast en vol goede ideeën.

Ook vind ik het belangrijk dat er mensen deel uit maken van het bestuur van de Lava uit diverse hoeken. Ik werk zelf in het KBC-gebouw (10e etage). Het is toch vaak gemakkelijker om iemand direct aan te spreken als je vragen hebt. Dus doe dit vooral, het kan niet gek genoeg (of de LAVA het gaat organiseren is een tweede maar niet geschoten is altijd……… Juist ja.


John Heijster

Hallo allemaal, mijn naam is John Heijster. Ik ben vanaf oktober 2014 bestuurslid van LAVA. Geboren in 1966 en  samenwonend  met mijn partner en 2 kinderen in Nuenen. Mijn hobby’s zijn voetbal, golf, tennis en skiën. In mijn dagelijks werk ben ik projectleider van Eindhoven Sport.

Mijn toegevoegde waarde voor LAVA  is mijn enthousiasme voor het organiseren van activiteiten en evenementen.

LAVA organiseert al heel veel leuke activiteiten voor hun leden, ook om op een andere manier dan je werk, elkaar beter leren kennen!! Voor leden, met leden!! daar sta ik voor. Ik heb er zin in!!!


Nancy Nouwen

Mijn naam is Nancy Nouwen. Vroeger zat ik in het bestuur van de personeelsvereniging van de Dienst WZI. Dit was fantastisch om te doen. Je onderneemt diverse activiteiten met collega’s waar veel wordt gelachen en gekletst, de activiteiten zijn altijd supergezellig en je leert collega’s op een andere manier kennen.

Nu ik weer bij de gemeente werkzaam ben, heb ik me ook direct opgegeven als bestuurslid. De personeelsvereniging geeft een leuke toevoeging aan de saamhorigheid op het werk in een ontspannen setting. Daarnaast leg je contacten met collega’s van andere domeinen.

Binnen de gemeente werk ik bij het Sociaal Domein, afdeling Bedrijfsvoering als senior functioneel en financieel beheer.

Hopelijk is jouw nieuwsgierigheid gewekt en kom je ook een keertje (vaker mag altijd!) kijken wat LAVA jou te bieden heeft!


Mark Hamelers

Ik ben Mark Hamelers, 50 jaar, woon in Tilburg, 28 jaar werkzaam bij de gemeente. Ik heb 2 dochters van 14 en 11 jaar, interesses: sporten, Willem II, speciaal bier. Wil je meer weten dan vraag je me het maar!

Mijn belangrijkste bijdrage is het mede organiseren van activiteiten. Daarnaast probeer ik collega’s in mijn directe omgeving  te interesseren om lid te worden van LAVA.

De activiteiten die LAVA aanbiedt zijn leuk om aan deel te nemen. Daarnaast leer je tijdens de activiteiten collega’s op een andere manier kennen. Naast dat het leuk en gezellig is werkt het ook vaak op een positieve manier door in de werksituatie.