Adriaan de Boer (voorzitter)

Hoi, ik ben Adriaan.

De rol van een personeelsvereniging is dat je medewerkers met elkaar in verbinding brengt door sociale activiteiten. Collegialiteit kun je bevorderen door niet alleen op inhoud van het werk een relatie met elkaar te hebben maar ook op sociaalgebied activiteiten te ondernemen. Ik vind dit erg belangrijk. Het gaat steeds vaker om werkgeluk en in balans zijn qua werk en privé. Met je collega’s sociale-activiteiten ondernemen levert hier zeker een bijdrage aan.

Gezamenlijk komen tot een goede personeelsvereniging waarbij de leden betrokken zijn in het zelf organiseren van activiteiten. Een vereniging die wordt gemaakt door de leden, voor de leden en waar het bestuur zoveel mogelijk faciliteert en de uitdaging heeft om iedere medewerker van de gemeente Eindhoven deel te laten nemen aan de sociale activiteiten.


Claudia van de Gevel (bestuurslid)

Hi, ik ben Claudia.

Sinds september 2017 ben ik werkzaam binnen de gemeente als onder andere management assistente binnen de Sociale Sectoren en vanaf september 2019 als bestuurslid van de LAVA. Ik heb inmiddels al behoorlijk veel grote en kleine toffe activiteiten mogen organiseren, waarbij ik heb gemerkt dat er vanuit de LAVA-leden ook veel enthousiasme is om hierbij te ondersteunen als de hulpvraag wordt gesteld.

Wat mij motiveert om dit te doen is dat ik graag de bruggen bouw tussen de collega’s binnen de verschillende domeinen en voor die twinkeling in de ogen zorg. Naast het harde werken binnen de geminte vind ik dat er vooral ook ruimte moet zijn om plezier te maken, verbindingen te leggen tussen de collega’s en het netwerk uit te breiden en kennis te delen.

Als ik merk dat iemand nog geen lid is, dan ben ik de Eindhovense propper die ervoor zorgt dat je lid gaat worden ;-). De opkomsten worden ook steeds groter. Ons ledenbestand groeit, hoe gaaf is dat! LAVA leeft mede dankzij jullie!


Patrick Groenen (bestuurslid)

Mijn naam is Patrick  en ik ben bestuurslid van LAVA sinds begin 2019. Mijn keuze om dit te gaan doen is omdat ik het leuk vind om activiteiten te organiseren voor mijn collega’s en doe dit ook met veel plezier en enthousiasme. Voordat ik bestuurslid was vond ik het ook altijd leuk om met de diverse activiteiten mee te doen, dus wat is er nog mooier dan om mee te doen en het ook nog eens zelf te organiseren.

Ik werk sinds 2001 bij de Gemeente Eindhoven als ICT Beheerder binnen de sector I&B.

Hopelijk is jouw nieuwsgierigheid gewekt en kom je ook een keertje (vaker mag altijd!) kijken wat LAVA jou te bieden heeft!

 

 


Evelien Breidel (bestuurslid)

Hi, mijn naam is Evelien Breidel, geboren en getogen Eindhovenaar met harde G en rollende R.

Ik werk sinds 2020 als management assistente voor de sociale sectoren en sinds 2023 als bestuurslid bij LAVA.

Mijn hobby’s zijn reizen, diepzeeduiken, fotograferen en schilderen. Daarnaast beoefening ik een oud ambacht. Ik ben coupeuse en maak kleding op maat voor vrienden, familie en mijzelf. Als creatieveling zorg ik onder andere voor de organisatie van workshops voor Lava-leden. Van glas in lood maken tot je eigen gin destilleren. Ik ben altijd op zoek naar originele en creatieve activiteiten voor LAVA!

 

 


Natalie Bouwmeester (penningmeester)

Ik ben Natalie Bouwmeester en ik ben momenteel penningmeester van de Personeelsvereniging LAVA. In mijn (parttime) werk ben ik programmabeheerser in het Ruimtelijk Domein. Ik ben getrouwd, twee kinderen en woonachtig in Best. Mijn hobby’s zijn sporten, fotografie, jeugdcoördinator bij de Best(s)e voetbalclub en activiteiten ondernemen met het gezin.

Het penningmeesterschap is een bijzondere functie. Niet alleen omdat je met cijfers moet omgaan, maar ook omdat ik vaak de enige ben die het geld niét uitgeeft. Ik bewaak voor de leden dat er genoeg inkomsten zijn, maar ook dat de uitgaven niet te hoog zijn. LAVA zorgt voor een breed scala aan sportieve, recreatieve en culturele activiteiten en waar leden alleen of samen met partner, introducé en/of kinderen aan deel kunnen nemen, maar ook zelf activiteiten kunnen en mogen organiseren. Lava zet zich in om de sociale contacten onderling te bevorderen. Dit kan ik alleen maar toejuichen.

 

 


Mark Hamelers (lid activiteitencommissie)

Ik ben Mark Hamelers, 50 jaar, woon in Tilburg, 28 jaar werkzaam bij de gemeente. Ik heb 2 dochters van 14 en 11 jaar, interesses: sporten, Willem II, speciaal bier. Wil je meer weten dan vraag je me het maar!

Mijn belangrijkste bijdrage is het mede organiseren van activiteiten. Daarnaast probeer ik collega’s in mijn directe omgeving  te interesseren om lid te worden van LAVA.

De activiteiten die LAVA aanbiedt zijn leuk om aan deel te nemen. Daarnaast leer je tijdens de activiteiten collega’s op een andere manier kennen. Naast dat het leuk en gezellig is werkt het ook vaak op een positieve manier door in de werksituatie.

 

 


Marloes Pol (lid activiteitencommissie)

Hoi ik ben Marloes Pol, woon samen in Eindhoven in het mooie Strijp. Ik werk sinds 2002 voor deze mooie Gemeente.

Sinds 2021 werk ik bij de Afdeling Veiligheid in de functie van Specialist Veiligheid.  Sinds kort lid van het bestuur van LAVA. In een ver verleden heb ik al in het bestuur gezeten van de personeelsvereniging, toen nog geen LAVA, dus blijkbaar roest deze oude liefde niet. Ik ben er weer bij, leuk om werk en leuke activiteiten die voor de ontspanning zorgen te combineren. Een laagdrempelige manier om andere mensen die ook bij de gemeente Eindhoven werken te leren kennen middels een mooie activiteit.

Lol, in verbinding met elkaar zijn en gezelligheid, daar hou ik van!

 

 

 


Elles van Hek (lid activiteitencommissie)

Hallo, graag stel ik me ook even voor, ik ben Elles.

Ik werk al sinds 2003 binnen deze uitdagende en interessante gemeente.
Op dit moment in de functie als coördinator, voor de uitvoerende afdeling Inkomen, binnen de sector Sociaal Maatschappelijke Uitvoering (SMU). Sinds de oprichting van LAVA ben ik zelf lid en neem ik met veel plezier deel aan (de meeste) activiteiten. Altijd leuk om met collega’s op een andere manier in contact te zijn dan alleen op werkvlak.
Sinds kort onderdeel van het bestuur van LAVA en mag ik meehelpen om voor jullie leuke, mooie en gezellige activiteiten te organiseren.

Lang geleden, toen (voor vele bekenden) “De Soos” nog bestond heb ik al veel borrels mee mogen organiseren, die blijven we er gewoon inhouden 😊, want onder het genot van een drankje en een hapje, ontstaan de leukste gesprekken.


Job van Gogh (lid activiteitencommissie)

Hoi, ik ben Job.

Sinds 2018 werkzaam bij sector Sociale Maatschappelijke Ondersteuning als data-analist. Eerst bij inkoop/contractmanagement en financiën nu bij stuurinformatie. Ik ben zelf fervent bezoeker van de LAVA-activiteiten en probeer iedereen enthousiast te maken om lid te worden van LAVA!
Vond het tijd dat ik ook eens een steentje ging bijdragen aan de activiteiten en zodoende LAVA mee te maken vanaf de organiserende kant!