Adriaan de Boer

Hoi, ik ben Adriaan de Boer.

De rol van een personeelsvereniging is dat je medewerkers met elkaar in verbinding brengt door sociale activiteiten.

Collegialiteit kun je bevorderen door niet alleen op inhoud van het werk een relatie met elkaar te hebben maar ook op sociaalgebied activiteiten te ondernemen. Ik vind dit erg belangrijk. Het gaat steeds vaker om werkgeluk en in balans zijn qua werk en privé. Met je collega’s sociale-activiteiten ondernemen levert hier zeker een bijdrage aan.

Gezamenlijk komen tot een goede personeelsvereniging waarbij de leden betrokken zijn in het zelf organiseren van activiteiten. Een vereniging die wordt gemaakt door de leden, voor de leden en waar het bestuur zoveel mogelijk faciliteert en de uitdaging heeft om iedere medewerker van de gemeente Eindhoven deel te laten nemen aan de sociale activiteiten.


Natalie Bouwmeester

Ik ben Natalie Bouwmeester en ik ben momenteel penningmeester van de Personeelsvereniging LAVA. In mijn (parttime) werk ben ik programmabeheerser in het Ruimtelijk Domein. Ik ben getrouwd, twee kinderen en woonachtig in Best. Mijn hobby’s zijn sporten, fotografie, jeugdcoördinator bij de Best(s)e voetbalclub en activiteiten ondernemen met het gezin.

Het penningmeesterschap is een bijzondere functie. Niet alleen omdat je met cijfers moet omgaan, maar ook omdat ik vaak de enige ben die het geld niét uitgeeft. Ik bewaak voor de leden dat er genoeg inkomsten zijn, maar ook dat de uitgaven niet te hoog zijn. LAVA zorgt voor een breed scala aan sportieve, recreatieve en culturele activiteiten en waar leden alleen of samen met partner, introducé en/of kinderen aan deel kunnen nemen, maar ook zelf activiteiten kunnen en mogen organiseren. Lava zet zich in om de sociale contacten onderling te bevorderen. Dit kan ik alleen maar toejuichen.


Claudia Gijsbertse

Hallo mijn naam is Claudia.


Margriet Zengerink

Mijn naam is Margriet Zengerink en ik ben bestuurslid van de LAVA en uiteraard werkzaam binnen de gemeente, bij VTH. Ik werk 3 dagen per week omdat ik mijn werk graag combineer met mijn drukke gezin, bestaande uit mijn man en 3 kinderen van 14,10 en 4 jaar oud en daarbij nog een kantoor aan huis.

In het verleden maakte ik deel uit van het bestuur van het CDO (de personeelsvereniging van vroeger uit van de Technische diensten. Na opheffing hiervan had ik in eerste instantie iets van nu geef ik iemand anders de kans om iets voor een personeelsvereniging te doen. Er was echter nog steeds plaats voor een bestuurslid en ik had het altijd graag gedaan, dus mij aangemeld. Het is ook heel leuk om met een nieuwe club mensen dit te doen, iedereen is erg enthousiast en vol goede ideeën.

Ook vind ik het belangrijk dat er mensen deel uit maken van het bestuur van de Lava uit diverse hoeken. Ik werk zelf in het KBC-gebouw (10e etage). Het is toch vaak gemakkelijker om iemand direct aan te spreken als je vragen hebt. Dus doe dit vooral, het kan niet gek genoeg (of de LAVA het gaat organiseren is een tweede maar niet geschoten is altijd……… Juist ja.


Evelien Breidel

Hallo mijn naam is Evelien.


Patrick Groenen

Mijn naam is Patrick.


Mark Hamelers

Ik ben Mark Hamelers, 50 jaar, woon in Tilburg, 28 jaar werkzaam bij de gemeente. Ik heb 2 dochters van 14 en 11 jaar, interesses: sporten, Willem II, speciaal bier. Wil je meer weten dan vraag je me het maar!

Mijn belangrijkste bijdrage is het mede organiseren van activiteiten. Daarnaast probeer ik collega’s in mijn directe omgeving  te interesseren om lid te worden van LAVA.

De activiteiten die LAVA aanbiedt zijn leuk om aan deel te nemen. Daarnaast leer je tijdens de activiteiten collega’s op een andere manier kennen. Naast dat het leuk en gezellig is werkt het ook vaak op een positieve manier door in de werksituatie.