LAVA SKI 2018 ‘Het Koningsjaar’

Met *het koningsjaar* (10 jarig jubileum) gaan we voor gezelligheid, gemoedelijkheid en fijne herinneringen.
Oostenrijk leent zich daar heel goed voor.

Donderdag 25 januari 2018 reizen we af naar hotel Salzburgerhof Orgler in het mooie Maria Alm.

Hotel Salzburgerhof Orgler ligt midden in de ongerepte natuur. Het is er prachtig wandelen. Je hebt er fantastische uitzichten. Even met 35 collega’s weg van de drukte van het werk en je dagelijks leven, op zoek naar een sportief avontuur. Dit is het weekend om te ontspannen.

We verblijven dit koningsjaar in het hotel op basis van All Inclusive (wijn/bier vanaf 18.00u tot 20.00u). Heerlijk eten en drinken de hele dag door, met de busreis, 2 hotel overnachtingen, 3 daagse skipas, allemaal bij de prijs inbegrepen. De prijs voor dit skiweekend is € 399,-. (€ 359 incl. lavakorting).

Op de piste doen we dit jaar de koningstoer: Zie dit filmpje!

Onvervalste Oostenrijkse gemutlichkeit en op de piste staan specialiteiten als Kasnockn en Pinzgauer Kaiserschmarren op de menukaart.

Het hotel ligt in het centrum van Maria Alm. Winkeltjes, diverse restaurants en bars liggen allemaal op loopafstand. De Après ski in Maria Alm is kleinschalig maar oh zo gezellig!


Bij Bachwirt in Maria Alm vindt dagelijks van 16.00 uur tot 19.00 uur gezellige après-ski plaats. Weliswaar niet zo uitbundig als in de bekende après-ski oorden, maar gezellig is het zeker!  Voldoende om er met de groep collega’s een mooi feestje van te maken.

 

Natuurlijk op zaterdag de ongeëvenaarde en vooral hilarische “the JJJ – Pub Quiz”

 

We zijn blij om te melden dat we inmiddels vol zitten!! Zit jij er dit jaar niet bij? Volgend jaar gaan we gewoon weer!!