Op vrijdag 13 december a.s. gaan we LAVA-KERSTSHOPPEN.

We blijven in Nederland dit keer, we gaan naar MAASTRICHT!

We kennen deze bourgondische stad in het zuiden beslist al wel. Hoofd- en grootste stad van Limburg, waar het goed toeven is, zowel op het gebied van (Kerst)winkelen als ook natuurlijk om gezellig een hapje en drankje te doen.

Het programma zal eruit bestaan dat we eenieder om 08.30 uur verwachten op de bekende grote parkeerplaats aan de Anton Coolenlaan (tussen zwembad en ijsbaan).

Aldaar vertrekken we met de bus(sen) om uiterlijk 09.00 uur. En we zullen aldaar ’s avonds om ca. 22.00 uur ook weer terugkeren.

De dag zelf is naar ieders vrije wil om in te delen; gezellig ergens wat drinken en eten, winkelen, de Kerstmarkt bezoeken, cultuursnuiven, etc.

We hebben ook deze keer weer tijd en moeite ingeruimd voor een STADSWANDELING!

Met een ervaren gids een aantal gebiedjes van de binnenstad verkennen, met uitleg/toelichting over de indrukwekkende historie over deze stad. Indien je hieraan wilt deelnemen word je daarvoor, los van je inschrijving voor deze citytrip, nog apart benaderd. Deze stadswandeling zal vrijwel meteen na aankomst aldaar plaatsvinden en ca. anderhalf uur duren. Indien grote belangstelling, dan doen we er wellicht 2, dus altijd plaats.

De kosten voor deze dag:

€ 7,50 voor LAVA leden

€ 15,00 voor introducés (maximaal 3 introducés per lid)