Eindhoven Kemphanen – Red Eagles ‘s-Hertogenbosch

 

Bereid je voor op een spektakel van ongekende proporties, want onze spectaculaire ijshockeywedstrijd staat op het punt van beginnen! Ijzige adrenaline, razendsnelle schaatsbewegingen en doelpunten die de sfeer laten ontploffen. Mis deze bevroren strijd niet – het wordt een avond vol vuur en ijzige coolness.

Op zaterdag 3 februari a.s. kun je via LAVA een IJshockeywedstrijd bijwonen van de Eindhovense Kemphanen, ze spelen die avond tegen de Red Eagles op het IJssportcentrum in Eindhoven.

We worden dan welkomen geheten door de voorzitter van de Kemphanen en krijgen aansluitend uitleg over de basisregels en uitrusting door oud-international Nico van Galen Last.

Na de uitleg en introductie gaan we de tribune op om naar een mooie pot ijshockey te kijken. Je krijgt 3 consumptiebonnen voor 2 drankjes en een snack of 3 drankjes.

Ontvangst: 19:00 uur
Start introductie: 19:15 uur
Naar tribune: 19:45 uur
Aanvang wedstrijd: 20:00 uur

Er zijn verschillende mogelijkheden:
Kosten voor LAVA-lid: € 7.50 (toegang met in totaal 3 consumptiebonnen)
Kosten voor LAVA-lid met 1 introducé: € 18.50 (toegang met in totaal 3 consumptiebonnen)
Kosten voor LAVA-lid met 2 introducees: € 29.50 (toegang met in totaal 3 consumptiebonnen)
Kosten voor LAVA-lid met 1 introducé: € 27,50 (toegang met in totaal 6 consumptiebonnen)
Kosten voor LAVA-lid met 3 introducees: € 49,50 (toegang met in totaal 6 consumptiebonnen)

Nog geen lid? Schrijf je dan nu in via Youforce bij Selfservice voor medewerkers onder het kopje mijn gegevens wijzigen. klik hier voor Youforce

Schrijf je uiterlijk 1 februari in!
AANVULLING:
We werken met een inschrijflijst, waarop jouw naam met het aantal kaartjes en bonnen staat genoteerd. Hierdoor ontvang je geen kaartje(s) vooraf per mail. Wij willen iedereen dan ook vriendelijk verzoeken om uiterlijk 18.45 u aanwezig te zijn, zodat de registratie soepel verloopt en we allemaal (dus ook de organisatoren) tijdig kunnen aansluiten bij de introductie.

Wij maken je er graag op attent dat er kosten zijn verbonden aan het afmelden bij betaalde activiteiten!

Voor vragen even contact op nemen met Claudia van de Gevel of Patrick Groenen.