Weet jij veel van de wereld, sport, muziek, Eindhoven of heb jij een geheugen vol feitjes die goed van pas komen bij een quiz?

Tijdens LAVA’s avondvullende pubquiz testen we de parate kennis van jou en je collega’s.

Onder het genot van een hapje & drankje gaan we in teams van maximaal 5 personen kijken wie het meeste weet (of het beste kan raden). Gezelligheid staat voorop en meedoen is belangrijker dan winnen, maar winnen blijft leuk!

Valt er wat te winnen?
Naast een mooie prijs wordt het winnend team vereeuwigd op de wisselbokaal.

Aanmelden
Iedere deelnemer dient zich individueel aan te melden. Aan alle teamleiders het verzoek om daarnaast de naam van het team, een bijbehorende afbeelding en de samenstelling van je team (5 personen) door te geven via mark.hamelers@eindhoven.nl

Datum:donderdag 23 mei 2024
Tijd:19.15 – 22.30 uur
Mocht je vooraf iets willen gaan eten bij de Cyklist stuur dan even een mailtje naar info@cyklist.nl (eten is voor eigen rekening)

Locatie: Cyklist, Gasfabriek 3 Eindhoven
Prijs:€ 8,-. Hiervoor krijg je drie drankjes naar keuze (koffie/thee, bier, fris, speciaal bier, wijn), staan er borrelplanken en wordt er met borrelhapjes rondgegaan.
Voor wie: alleen voor LAVA-leden 
Nog geen lid? Schrijf je dan nu in via Youforce bij Selfservice voor medewerkers onder het kopje mijn gegevens wijzigen. 
klik hier voor Youforce

Er zijn 90 plaatsen beschikbaar. Vol = vol!
Inschrijven en aanleveren van teaminformatie kan tot uiterlijk 17 mei!

Voor vragen kun je contact opnemen met Mark Hamelers.

Wij maken je er graag op attent dat er kosten zijn verbonden aan het afmelden bij betaalde activiteiten!