G&G oftewel Glitter & Glamour Nieuwjaarsparty!

Klaar voor de schitterende start van het nieuwe jaar? Het jaar waarin de LAVA 15 jaar bestaat!
Laten we samen het fonkelende begin vieren met een bruisende glitter & glamour borrel! Een avond vol sprankeling en gezelligheid waar we de magie van het nieuwe jaar omarmen. Zorg dat je erbij bent voor deze betoverende aftrap van het komende avontuur!

Graag nodigen wij jullie uit voor de LAVA G&G NIEUWJAARSPARTY, welke plaats gaat vinden op donderdag 11 januari a.s.!
We gaan ervan uit dat we er weer een gezellig feestje van gaan maken, met ruimte voor gezellige borrelpraat en/of een dansje!

Wanneer: donderdag 11 januari 2024
Tijd: 17.00 uur tot 22.00 uur
Waar: Stadscafé Witte Gij’T op het Stratumseind
Dresscode: Glitter & Glamour

Kosten voor lava-leden: € 15,00 i.v.m. het 15-jarig bestaan
Nog geen lid? Schrijf je dan nu in via Youforce bij Selfservice voor medewerkers onder het kopje mijn gegevens wijzigen. klik hier voor Youforce

Kosten voor niet lava-leden en externen € 40,00. Collega’s die geen lid kunnen worden, maar wel willen komen kunnen een mail sturen naar lava@eindhoven.nl ovv “inschrijven Nieuwjaarsborrel 11 januari”.

De kosten zijn inclusief (alcoholvrij)bier/wijn/fris en in de friettent aan de overkant kun je een frietje halen met een snack naar keuze (met of zonder broodje).

We vinden het fijn als jij je tijdig inschrijft, want we werken het liefste met een gastenlijst, maar je kunt ook gewoon langskomen en aan deur betalen middels een QR-code. Inloop is tot 18.00 u. Je ontvangt bij binnenkomst (en betaling) een polsbandje.

Er zijn op de eerste verdieping kluisjes aanwezig waarin je jouw jas kunt opbergen. Laptoptassen en rugzakken kun je op de begane grond achterin bij het personeel afgeven waarna je een bonnetje ontvangt met het nummer.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je die stellen aan G&G oftewel Groenen en van de Gevel 😊

Wij maken je er graag op attent dat er kosten zijn verbonden aan het afmelden bij betaalde activiteiten!