Wie weet het meeste van Eindhoven, muziek of algemene weetjes? In teams van 5 of 6 personen testen we tweeënhalf uur lang de kennis van jou en je collega’s. Meedoen is belangrijker dan winnen. Maar winnen blijft leuk!!

Wat krijg je die avond?
Sowieso een gezellig samenzijn met je collega’s onder het genot van een drankje en een hapje. Een gedreven quizmaster begeleid de avond. Wie dat is houden we nog even voor ons.

Valt er wat te winnen?
Het winnend team valt natuurlijk in de prijzen. En omdat we er een jaarlijks terugkerend evenement van willen maken ontvangt het winnend team ook als eerste de wisselbokaal.

Waar gaan we quizen?
De plek waar dit alles plaatsvindt is de Cyclist, voormalige Velosoof, op het NRE terrein. Er is ruimte voor maximaal 15 teams dus wees er snel bij want vol is vol. Bij je inschrijving graag vermelden bij welk team je hoort.

Meld je aan tot en met 1 oktober
Naast je persoonlijke aanmelding willen we elk team vragen om per mail de naam van het team en een bijbehorende afbeelding te sturen naar m.hamelers@eindhoven.nl. Graag uiterlijk 1 oktober 2019 inschrijven en aanleveren.

We vragen van elke deelnemer een bijdrage van € 8,-. Niet LAVA-leden betalen € 15,- Hiervoor krijg je drie drankjes naar keuze (koffie/thee, bier, fris, speciaal bier, wijn), staan er borrelplanken en wordt er een aantal keren met borrelhapjes rondgegaan.

LET OP!!!!!  Het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt en je kunt niet meer inschrijven. 

Als je dus nog helemaal niet bent ingeschreven als team dan heeft het geen zin meer om in te schrijven omdat we echt helemaal vol zitten!!!!!

Wanneer: donderdag 10 oktober 2019

Start: 19:15 uur

Verwachte eindtijd:  22:00 uur