HELAAS,  JE KAN JE NIET MEER INSCHRIJVEN

Beste LAVA-lid,

De LAVA-voetballiefhebbers hebben al vele PSV-wedstrijden kunnen bezoeken, en ook bij FC Eindhoven zijn we inmiddels een paar keer geweest.

En nu gaan we een kijkje nemen bij HELMOND SPORT.

En het bijzondere is dat wij dit samen gaan doen met nog 2 andere personeelsverenigingen, die van de Gemeente Helmond en het UWV (De Smeltkroes).

Leuk om dit eens te ondernemen met hen (nieuwe contacten!), een gezellig avondje met in totaal dan ca. 75 liefhebbers.

Wanneer, welke wedstrijd

We bezoeken op vrijdag 29 maart as. de wedstrijd HELMOND SPORT – RODA JC, aanvang wedstrijd 20.00 uur.

En dat gaan we doen vanuit een luxe positie…, nl. de ERETRIBUE. En zowel voor als ook na de wedstrijd zijn we te gast in de BUSINESS CLUB van Helmond Sport !

Bij aankomst worden we ontvangen met een kopje koffie/thee met plakje cake, en krijgt eenieder liefst 4 consumptiebonnen ! Bovendien wordt er een paar keer rondgegaan met een bittergarnituurtje.

De Helmondse wethouder Harrie van Dijk en projectleider mevr. Martie Jacobs zullen ons ongeveer 10 minuten iets vertellen over de ontwikkelingen op De Braak (stadion Helmond Sport) de komende jaren.

Vervoer?

Gaan we proberen onderling op te lossen. Met carpoolen (wellicht zijn er een paar chauffeurs/auto’s zijn die zich beschikbaar willen stellen) of eventueel met de trein.

Hierover houden we onderling wel contact, je hoort nog hoe laat en zo, komt beslist goed.

Kosten?

€ 15,00 p/p (max 2 kaarten, dus 1 introducé mogelijk)

Betaal via i-deal.