Beste LAVA-lid,

Het wordt steeds mooier weer, hoogtijd voor een LAVA-ZOMERBORREL. Op DONDERDAG 4 juli is het zo ver.

Dit jaar vindt de zomerborrel plaats in DE ZWARTE DOOS !! Dit is een eetcafé op het terrein van de Technische Universiteit (TU/e). Perfecte locatie, in een mooie groenrijke omgeving.

Bij binnenkomst ontvang je 6 consumptiebonnen, wordt er zo nu en dan rondgegaan met hapjes, en ontvang je tussen 18.00/19.00 uur een puntzak friet. Vergeet niet dat het ook een FEESTJE is, er mág gedanst worden, we hebben namelijk een DJ ! En we kunnen deze keer wat langer doorgaan, tot ca. 23.00 uur.

Kortom, LAVA heeft weer voor de juiste ingrediënten gezorgd, jullie hoeven ‘m alleen nog maar in te koppen om er een topfeestje van te maken.

En o ja, je ziet hierboven CODE GEEL staan. En dat heeft deze keer niets te maken met de dreiging van noodweer (tenminste dat hopen we niet…). CODE GEEL staat wat ons betreft voor een mooie gele zomerzon. Laat CODE GEEL deze avond een beetje het thema zijn.

Wellicht is het leuk om daar met kleding/accessoires iets mee te doen (is geen verplichting uiteraard), daar loven we een prijsje voor uit !

Datum/tijdstip:
Donderdag 4 juli, vanaf 16.30 uur (tot ca. 23.00 uur)

Locatie:
DE ZWARTE DOOS (TU/e terrein, op loopafstand station)

Kosten:
(slechts…) € 10,00 per LAVA-lid

(helaas geen introducés toegestaan; vaste medewerkers kunnen alsnog snel even LAVA-lid worden en zijn dan van harte welkom…; inhuurkrachten krijgen apart nog een oproep, óók welkom)

Graag tot dan alvast!