Met veel enthousiasme willen wij jullie uitnodigen voor onze aankomende feestelijke decemberactiviteiten! Hieronder vind je een overzicht van de geplande evenementen:

 1. 25 november Sinterklaas
  Op zaterdag 25 november komen de Sint en zijn Pieten het Stadhuis weer bezoeken. Het belooft weer een een gezellige middag vol vreugde, cadeautjes en lekkernijen te worden. Sinterklaas en zijn Pieten kijken er naar uit om alle LAVA-kids in de leeftijd van  0-8 jaar weer te verwelkomen! De exacte tijd volgt nog!
 2. Workshop Kerststukjes maken
  Laat jouw creativiteit de vrije loop tijdens onze speciale Kerststukjes Workshop! Samen gaan we aan de slag om prachtige, unieke kerstcreaties te maken die gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht toveren. Exacte datum volgt binnenkort.
 3. Kerstshoppen
  Duik in de betoverende sfeer van de feestdagen terwijl we samen op zoek gaan naar de perfecte kerstcadeautjes. Houd je agenda gereed, de datum wordt spoedig bekendgemaakt.
 4. 21 december Kerstborrel
  Op donderdag 21 december nodigen we jullie uit om samen met ons te proosten op een geweldig jaar en de komende feestdagen. Noteer deze alvast in de agenda,

We kijken er naar uit om deze bijzondere tijd van het jaar met jullie door te brengen. Houd je ogen open voor de definitieve data die spoedig volgen.