Zijn jullie klaar om de adrenaline door jullie aderen te voelen stromen? Het gebrul van de motoren te horen en de geur van rubber op het asfalt te ruiken? Want wij hebben iets geweldigs voor jullie gepland! 🚦

Op 2 juli staat er een epische personeelsactiviteit op de planning:
– Een dag vol snelheid;
– Competitie en natuurlijk heel veel plezier op het outdoor Kartcircuit de Landsard.

We hebben een programma samengesteld dat jullie hart sneller zal laten kloppen:

  • Training: We beginnen met een opwarmronde waarin jullie vertrouwd kunnen raken met de baan, de karts en de bochten. Dit is jullie kans om je vaardigheden aan te scherpen en je klaar te stomen voor de race van je leven;
  • Kwalificatie: Na de training is het tijd om te laten zien wat je echt in huis hebt. Tijdens de kwalificatiesessie zullen jullie je snelheid en behendigheid op de proef stellen, met als doel een plekje vooraan op de startgrid te veroveren. Dit is waar de echte competitie begint;
  • Race: En dan is het moment waar we allemaal op hebben gewacht: de race! Ga de strijd aan met je collega’s terwijl je op topsnelheid door de bochten scheurt en naar de finishlijn racet. Het belooft een spannende en onvergetelijke race te worden, vol met actie en adrenaline.

Maar dat is nog niet alles. Om ervoor te zorgen dat jullie energiek blijven en volledig kunnen genieten van de dag, krijgt iedereen twee consumptiebonnen voor verfrissende drankjes. En voor degenen die na het racen nog wat willen bijtanken, zijn er natuurlijk snacks en andere lekkernijen beschikbaar bij de bar.

Datum: dinsdag 2 juli 2024
Tijd: 17.30 – 20.30 uur (start uitleg vanaf 18:00)
Locatie: Kartcircuit de Landsard, Landsardseweg 47, 5657 AB Eindhoven
Prijs: € 30,00
Voor wie: alleen voor LAVA-leden

Nog geen lid? Schrijf je dan nu in via Youforce bij Selfservice voor medewerkers onder het kopje mijn gegevens wijzigen.
klik hier voor Youforce

Belangrijk: er zijn in totaal 50 plaatsen beschikbaar voor deze activiteit.

De sluitingsdatum voor deze activiteit is 18 juni 2024.

Let wel op: het is niet toegestaan om voor of tijdens het karten alcohol te nuttigen, want veiligheid staat bij ons voorop.

Dus trek je raceoverall aan, zet je helm op en maak je klaar voor een dag vol plezier, uitdagingen en teambuilding! Dit is dé kans om je collega’s te laten zien wat je waard bent op het circuit en om samen herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Schrijf je snel in en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring bij Outdoor Kartcircuit de Landsard. We zien jullie daar!

Voor vragen kun je contact opnemen met Job van Gogh en Patrick Groenen.

Wij maken je er graag op attent dat er kosten zijn verbonden aan het afmelden bij betaalde activiteiten!

De inschrijving is reeds gesloten!